Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Ikerház, Szada
#209001475
64.9 millió Ft
Alapterület 232 m2,  1 500 m2-es telken
Szobák száma 8 szoba
Építési mód Tégla
Állapot Új építésű
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Azonnal költözhető
  • CSOK igényelhető
  • Kertkapcsolatos
  • Zöldövezeti
  • Kilátás: Kertre néző
  • Fűtés: Hőszivattyú
  • Komfort: Dupla komfort
  • Internet: Optikai

Részletes leírás

Megvételre kínálunk Szada egyik legszebb részén egy szerkezetkész, garázsos, HÓSZIVATTYÚS, teraszos, 2 lakásos ikerházat.

Megvételre kínálunk Szada egyik legszebb részén egy szerkezetkész, garázsos, HÓSZIVATTYÚS, teraszos, 2 lakásos ikerházat. A két lakás összesen 232 nm-es, 8 szobás, 4 fürdős, 2 garázsos. A teraszok együttes mérete 48 nm. Minőségi alapanyagokból, igényes kivitelezés jellemzi a projektet, ahol a biztonság és a kényelem mellett az energiatakarékosság volt a fő szempont. A ház átgondolt tervezésének köszönhetően kényelmes, otthonos, szellős, viszont ugyanakkor bővelkedik a reprezentatív, elegáns elemekkel. Az ingatlan klímájáról, valamint a használati melegvíz ellátásáról egy modern, energia takarékos, innovatív levegő-víz hőszivattyú gondoskodik H tarifás üzemeltetéssel.
Ennek köszönhetően a rezsi költségek minimalizálódnak.
 

A hőszivattyú a padlón keresztül fűt, míg a hűtést a mennyezeten keresztül adja le, így télen-nyáron egyöntetű kellemes lesz a hőmérséklet.
A hőmérséklet helyiségenként állítható.

A meghirdetett ár az ikerház mindkét felére, kompletten, szerkezetkész állapotra vonatkozik!

A jelenlegi leírás alapján kulcsrakész állapotban, ikerházfelenként(lakásonként) is meg lehet rendelni.

A telek összesen 1500 nm-es. Ikerház felenként ez 750 nm-t jelent.

A fotók között megtalálható látványtervek, grafikák nem a a jelenlegi állapotot tükrözik, hanem csupán arra szeretnének rávilágítani, hogy ennek a beruházásnak milyen végeredményei lehetnek. Egy gyönyörűen berendezett otthont lehet varázsolni belőle.

Ennél a beruházásnál most lehetősége van kompromisszumok nélkül egy olyan lakásba költözni, ahol Ön kiválaszthatja a hideg és meleg burkolatokat, szanitereket, valamint az egyéb kiegészítőket a családja legnagyobb megelégedésére, ez által személyre szabva álmai otthonát.
A kulcsra kész ár tartalmazza az elektromos redőny előkészítést, három rétegű nyílászárókat, riasztó előkészítést, kaputelefon és motoros kapu kiépítést, valamint napelem előkészítést. A gépjárművekkel az ingatlanhoz tartozó garázsban, fedett parkolóban vagy térkövezett beállón lehet biztonságosan parkolni.

Igénybe vehető lehetséges kedvezmények:
CSOK
5% Áfa visszatérítés
Babaváró hitel
Illeték kedvezmény vagy mentesség.

Helyiség lista lakásonként:
- Előszoba
- Háztartási helyiség
- Közlekedő
- Garázs
- Kamra
- 2 Terasz
- 4 Szoba
- 2 Fürdőszoba
- Amerikai konyha,
- Étkező

 

Az ingatlan biztonságos, nyugodt, csendes, kertes házas övezetében, Szada egyik legszebb részén található. A környék fejlett infrastruktúrájának köszönhetően bővelkedik a szociális intézményekben, bölcsőde, óvoda, általános iskola, orvosi intézmények, bevásárlási lehetőségek, találhatóak a közelben.

Közlekedése kiváló az M3-as autópálya öt perc alatt elérhető.

Hitel, CSOK igénylésben díjmentes ügyintézéssel állunk rendelkezésére! Nálunk kiválaszthatja az Ön számára legkedvezőbb ajánlatot.

Várom megtisztelő érdeklődésüket.

Kapcsolat

Horváth Zoltán

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter